top of page

Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση

Όροι Χρήσης-Πολιτικής Απορρήτου  25-05-2018

                                                                                                                   Ενημέρωση

                                                                Βάση του  νέου κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

                                                                                        GDPR (General Data Protection Regulator)

                                                            Εάν επιθυμείτε να παραμείνετε στη λίστα μας δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα

 

                                                                              Εάν επιθυμείτε να αποχωρήσετε από την λίστα μας

                                                                                   στείλτε μας μήνυμα με αίτηση διαγραφής στο

                                                                                                worldfamilytime@gmail.com


 
Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει κάθε πώληση προϊόντων μέσω του ιστότοπου (website) «www.worldfamilytime.com» της επιχείρησης με τον διακριτικό τίτλο «"Believe"-Irini Ioannidou».
Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά αυτούς τους Όρους Χρήσης & Συναλλαγής.
Περιέχουν  σημαντικές πληροφορίες για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας.
Mε την παραγγελία των προϊόντων δέχεστε ως “πελάτης” αυτούς τους Όρους Συναλλαγής.
Η σύμβαση αγοράς είναι δεσμευτική μόνον αφού η worldfamilytime.com σας ειδοποιήσει ότι δέχτηκε την παραγγελία.
Η επιβεβαίωση εισόδου της παραγγελίας δε συνεπάγεται αυτόματα και αποδοχή της παραγγελίας.
Όροι Χρήσης, τους οποίους θα καλείται να αποδεχτεί ο καταναλωτής στο πλαίσιο διενέργειας συναλλαγών από απόσταση (ενδεικτικά: Νόμος 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει) αναφέροντας απαραιτήτως το δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης του πελάτη εντός 14 ημερών.
Είστε ελεύθεροι να κάνετε χρήση του «www.worldfamilytime.com» σύμφωνα με το νόμο και τα χρηστά ήθη.
Η ευθύνη για τα περιεχόμενα των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά σε εσάς.
Η «www.worldfamilytime.com» δεν ασκεί κανένα είδος διόρθωσης ή παρέμβασης στα δεδομένα που μεταφέρετε.
 Οφείλετε να συμπληρώνετε σωστά τα πεδία στις on-line φόρμες επικοινωνίας.
Η χρήση του site του «www.worldfamilytime.com» υπόκειται στους ελληνικούς και τους διεθνείς νόμους και συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε το site μας με σκοπό να παραβιάσετε αυτούς τους νόμους.
 Όλα οι υπάλληλοι και η διοίκηση του δεν ευθύνονται για οτιδήποτε προκύψει από τρίτα μέλη τα οποία χρησιμοποιούν το site  www.worldfamilytime.com.
Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που διατυπώνονται σ’ αυτό το κείμενο, χωρίς καμία εξαίρεση.
Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.
Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας σύμβασης και όλων των όρων αυτής.
Οι πληροφορίες παροχής υπηρεσιών, που παρέχονται στην ιστοσελίδα είναι ακριβείς με την επιφύλαξη για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή από διακοπές λειτουργίας της εφαρμογής ή λόγω ανωτέρας βίας.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την αδιάκοπη και χωρίς σφάλματα λειτουργία της ιστοσελίδας. 
Δεν φέρουμε ευθύνη έναντι των πελατών/χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την διακοπή πρόσβασης στην εφαρμογή για τεχνικούς λόγους ή από προβλήματα και δυσχέρειες, που μπορεί να επηρεάσουν ή να εμποδίσουν ή αναστείλουν την λειτουργία της και την υποβολή ή εκτέλεση ηλεκτρονικών παραγγελιών.
Επιφυλασσόμαστε ως προς τον χρόνο παράδοσης των παραγγελιών στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.
Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι 98% πραγματικές και  υπάρχει περίπτωση σε κάποιες μεμονεμένες περιπτώσεις να μην απεικονίζουν πιστά το τελικό προϊόν.
 
Υποχρεώσεις του πελάτη
Είστε υπεύθυνοι για την κατάλληλη επιλογή προϊόντος, καθώς και για τα έξοδα τηλεφώνων και ταχυδρομείου για την επικοινωνία με την www.worldfamilytime.com εάν υπάρξουν τέτοια.
 
Όροι παραγγελίας μέσω της www.worldfamilytime.com
Στις παραγγελίες που υποβάλλονται μέσω της ιστοσελίδας μας ισχύουν τα ακόλουθα: Δικαίωμα υποβολής παραγγελίας έχουν οι χρήστες της σελίδας που διαμένουν σε περιοχές οι οποίες εξυπηρετούνται από τα καταστήματα μας εκτός και αν επιλέξουν παραλαβή από κατάστημα.
Δεν επιβάλλεται να ακολουθήσει επιβεβαίωση από το αρμόδιο τμήμα του Τηλεφωνικού Κέντρου.
Όταν αποστείλετε την παραγγελία σας, εμφανίζεται μήνυμα ότι «Η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί με επιτυχία.
Σύντομα θα λάβετε email ή τηλεφωνική ενημερώση για  επιβεβαίωση».
Εφόσον λάβετε το επιβεβαιωτικό email, η παραγγελία σας βρίσκεται ήδη σε στάδιο παραγωγής.
 Σε περίπτωση τυχόν ελλείψεων προϊόντων, θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
Αλλαγή ή ακύρωση μετά την αποστολή της παραγγελίας  γίνεται δεκτή στο τηλέφωνο 2310773742.
 Οι προσφορές μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με τις εκάστοτε προωθητικές ενέργειες, που εφαρμόζουμε.
Έκδοση τιμολογίου μπορεί να πραγματοποιηθεί, συμπληρώνοντας  στα σχόλια «Τιμολόγιο».
 
Αλλαγή-Ακύρωση παραγγελίας
Μπορείτε να αλλάξετε ή και να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε φάση πριν από την ειδοποίηση αποστολής των προϊόντων, καλώντας μας στο 2310773742. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας, θα σας ενημερώσουμε σχετικά.
 
Περιπτώσεις ανωτέρας βίας
Η  www.worldfamilytime.com δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα του της www.worldfamilytime.com ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση.
 
 Πνευματική ιδιοκτησία
Όλα τα περιεχόμενα του site (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) είναι πνευματικής ιδιοκτησία της www.worldfamilytime.com και προστατεύονται από την ελληνική και διεθνή νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της επιχείρησης.
 
 Προσωπικά δεδομένα


Τα προσωπικά σας δεδομένα που μας παρέχετε χρησιμοποιούνται από εμάς αποκλειστικά για να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας ή για να απαντήσουμε σε ερώτημά σας.
Οι αιτήσεις που συμπληρώνετε στην ηλεκτρονική αλληλογραφία είναι απόρρητη.
Δεν μεταβιβάζουμε το περιεχόμενο αυτών παρά μόνο στον άμεσα ενδιαφερόμενο αποδέκτη και στον νόμο, εφόσον αυτό μας ζητηθεί.
Η www.worldfamilytime.com δεν πουλά, ενοικιάζει ή καθ' οιονδήποτε άλλο τρόπο παραχωρεί προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται από τους πελάτες του σε τρίτους,

  σύμφωνα με τον Κανονισμό 2016/679, κοινώς γνωστός ως Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων.
Παρ’ όλα αυτά, εάν μας δώσετε ψευδή ηλεκτρονική διεύθυνση ή προσπαθήσετε να πάρετε τη θέση κάποιου άλλου όταν στέλνετε πληροφορίες online, όλες οι πληροφορίες –καθώς επίσης και το IP address– θα αποτελούν μέρος οποιασδήποτε έρευνας.

Σας ενημερώνουμε ότι βάση της νέας έκδοσης της Πολιτικής Απορρήτου 25-05-2018 ότι ποτέ η εταιρεία μας δεν θα συλλέξει στοιχεία επικοινωνίας μόνη της (mail,κινητό,σταθερό κοκ) που δεν τα έχει δώσει πρώτα ο πελάτης με δική του θέληση για να ενημερώνεται για τα προιόντα

οποιαδήποτε στιγμή ο πελάτης μπορεί να ενημερώσει ώστε να γίνει διαγραφή του mail και όλων των υπόλοιπων στοιχείων επικοινωνίας κοκ
 
Ασφάλεια συναλλαγών
Η www.worldfamilytime.com έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.
Η www.worldfamilytime.com χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128-bit(την πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.
Οι φύλλο μετρητές (browsers) υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL και προτείνεται η χρήση τους για τη σύνδεση στην ιστοσελίδα της www.worldfamilytime.com
Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, κ.ά.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα.
 Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται από την www.worldfamilytime.com και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι της εταιρίας.
 Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών.
Η www.worldfamilytime.com δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
 
Δικαίωμα υπαναχώρησης / Επιστροφή προϊόντος
 
Εάν ο πελάτης είναι φυσικό πρόσωπο (καταναλωτής) που καταρτίζει την πώληση για προσωπική χρήση κι όχι για την εξυπηρέτηση της ατομικής του δραστηριότητας, τότε δικαιούται να υπαναχωρήσει από την πώληση εντός 14 ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, επιβαρυνόμενος με τα έξοδα επιστροφής, σύμφωνα με την § 10 του άρθρου 4 Ν. 2251/1994.
Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως από την από απόσταση πώληση, εγγράφως εντός 14 ημερολογιακών ημερών επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση.
Το δικαίωμα αυτό ξεκινά από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων. Η εντός 14 ημερολογιακών ημερών αποστολή της δήλωσης υπαναχώρησης ή αποστολή των προϊόντων, θα θεωρείται αρκετή για την εμπρόθεσμη άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης.
Τα προϊόντα επιστρέφονται με έξοδα του πελάτη ή προσκομίζονται από τον ίδιο τον πελάτη στην έδρα της επιχείρησης.
 
Newsletters
Τα newsletters τα οποία λαμβάνει ο επισκέπτης/χρήστης του site με την εγγραφή του στη λίστα παραληπτών (mailing list) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της www.worldfamilytime.com και ως εκ τούτου προστατεύονται από της σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και των διεθνών συμβάσεων.
Η www.worldfamilytime.com διατηρεί το δικαίωμα μη εγγραφής κάποιου προσώπου στη λίστα παραληπτών ή και της διαγραφής του από αυτές.
Η εταιρεία μπορεί να διατηρεί αρχείο με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των παραληπτών για την αποστολή και άλλων μηνυμάτων ενημερωτικού χαρακτήρα πέρα από τα newsletters εκτός αν ο παραλήπτης δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο.
 
Όρια ευθύνης της επιχείρησης
Χρησιμοποιώντας το site, συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη.
Η www.worldfamilytime.com κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσία υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη.
 Οποιαδήποτε αναφορά ή και link σε άλλο site, παρέχεται για τη διευκόλυνσή σας και δεν ευθυνόμαστε για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται (διαφήμιση ή πώληση) στα site αυτά.
 Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι πραγματικές ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις τα χρώματα ενδέχεται να διαφοροποιούνται λόγω της ανάλυσης και των ρυθμίσεων της οθόνης του κάθε χρήστη.
 Τροποποίηση των όρων
Η www.worldfamilytime.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους χρήσης του site και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.
Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από τη στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.

Η www.worldfamilytime.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους αποστολής και το κόστος των αποστολών χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Ενημερώσου για τα δικαιώματά σου στην Πολιτική Απορρήτου: 
-Ανάκλησης της συγκατάθεσής σου. 
-Εναντίωσης (άρθρο 21 ΓΚΠΔ), 
-Διαφανούς ενημέρωσης (άρθρο 12 ΓΚΔΠ), 
-Πληροφόρησης (άρθρα 13 και 14 ΓΚΠΔ), 
-Πρόσβασης (άρθρο 15 ΓΚΠΔ), 
-Διόρθωσης (άρθρο 16 ΓΚΠΔ), 
-Διαγραφής (δικαίωμα στη λήθη – άρθρο 17 ΓΚΠΔ), 
-Αντίταξης στην αυτοματοποιημένη λήψη, αποφάσεων, όπως η δημιουργία προφίλ (άρθρο 22 ΓΚΠΔ), 
-Περιορισμού της επεξεργασίας (άρθρο 18 ΓΚΠΔ), 
-Φορητότητας των δεδομένων σου (άρθρο 20 ΓΚΠΔ).

bottom of page